Landmænd venter på såvejr: Alt det regn er rigtig irriterende - men der er ikke panik på endnu

To landmænd med lerjord er endnu ikke begyndt at tilså deres jord - og nu har de sidste dages store regnmængder udskudt såningen på ubestemt tid. På Mors er det hele ret kaotisk, da der igen står blankt vand på markerne på den stærke JB 8 jord.

- Vi er da udfordret i forhold til at få sået, og kunne rigtig godt tænke os forår og tørvejr. Men der er ikke panik på endnu. Det plejer jo at lykkes - og det gør det nok også i år. Jeg er faktisk mere irritereret over al den regn, der gør, at vi ikke kan komme i marken, end jeg lige nu er superbekymret.

Sådan lyder det fra Torben Lei, der driver grisebedriften Bækgaard på 735 hektar med JB 6-7 lerjord ved Alssund i Sønderjylland.

Han har...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.