Dagbog fra Australien: Vi har sat en helikopter til at Kerb-sprøjte 12 hektar våd mark
Forud for såning af 45 hektar raps er der blevet pløjet og derefter harvet med tallerkenharve. Inden såning er der blevet sprøjtet med ukrudtsmidlerne Atrazin og Stomp, skriver Margit Thomsen fra bedriften Cressy House på Tasmanien med 300 hektar salgsafgrøder og 4.000 Merino-får.
.. Af Margit Thomsen, Cressy House Estate, Tasmanien Juli nåede op på 57,8 mm nedbør og august kommer meget tæt på med 49,2 mm. Det har betydet, at markarbejdet til tider har måttet vente til ind imellem regnbyerne. På resten af øen længere syd for os har de fået meget lidt regn i forhold til sidste år. Der er allerede tørt mellem Campbell Town (45 minutter syd for os) og Hobart (to timer syd for os). Til gengæld nød de alt det vand, vi fik sidste år, hvilket resulterede i mange gode...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Mark+ for 139 kr/md.

Tilmeld dig Mark+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.