Knap 1.900 har meldt sig til Plantekongres
Tirsdag og onsdag i næste uge afholdes Plantekongres 2018. Tilmelding kan nås endnu.

Man kan stadig nå at tilmelde sig til Plantekongres 2018. Tirsdag i denne uge havde knap 1.900 meldt sig, hvoraf de knap 450 landmænd og ansatte på landbrug.«

Det fortæller Henrik Buus Frederiksen fra Seges, som er en af hovedkræfterne bag planlægningen af kongressen.

Han tilføjer, at kongressen starter med gratis Årsmøde tirsdag formiddag, hvor man blot kan møde op.

Han beder dog folk om at tilmelde sig af hensyn til bestilling af kaffe og rundstykker.

Efter årsmødet fortsætter kongressen med i alt 91 sessioner, hvor 173 landmænd og eksperter, hvoraf de 10 er fra udlandet, vil give en faglig opdatering inden for planteavl, miljø og natur.

Fokus på bundlinjen

Med kornpriser i omegnen af hundrede kroner pr. hkg er det en udfordring at få god økonomi i at avle korn.

Derfor vil der både på Årsmødet og i mange af de faglige sessioner blive givet bud på, hvordan kursen kan ændres, så planteavlernes økonomi bliver forbedret.

Skal vi dyrke større arealer med specialafgrøder, og afgrøder, som opfylder særlige kvalitetskrav? Hvordan gør vi det, og kan vi bruge robotter, og andre teknologiske hjælpemidler til at opnå højere udbytter og en bedre kvalitet af de høstede afgrøder.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.