LandboNord på Naturmødet: Fakta skal matche følelserne

Formand for LandboNord, Niels Vestergaard Salling, glæder sig til en nuanceret debat med følelser og fakta.

Når Naturmødet torsdag bliver skudt i gang, vil LandboNord og Landbrug & Fødevarer være aktive i debatterne og dialogen med mødets deltagere. 

"Det er ingen hemmelighed, at vi ser naturen som en vigtig ressource for at drive vores landbrug, og vi mener, at natur og erhverv sagtens kan gå hånd i hånd. Som landmænd er vi interesseret i at bevare en sund natur, men ikke at den bliver ophøjet til en helligdom. Derfor er naturspørgsmål næsten altid præget af stærke følelser, hvor udgangspunktet ikke altid bliver taget i fakta," siger Niels Vestergaard Salling i en pressemeddelse.

Godt lokalt samarbejde

I år har LandboNord en stand i Jørgen Fibigersgade sammen med hovedorganisationen Landbrug & Fødevarer. Placeringen er lige ved siden af LIFE-scenen. 

"Vi vil være aktive på standen og i debatterne rundt omkring i byen. Mange af de organisationer, som vi mødes med her, har vi til daglig også et godt samarbejde med ude i kommunerne. Det giver ofte gode resultater, som vi alle, og ikke mindst naturen, nyder godt af," siger Niels Vestergaard Salling.

Det er Hjørring Kommune, som står bag folkemødet, hvor debatterne foregår rundt omkring i Hirtshals. Det er tanken, at mødet skal være en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor organisationer med interesse for naturen er repræsenteret.

Faktaboks

Fakta:

  • Torsdag den 26. maj kl. 14 åbnes Danmarks første naturmøde.
  • Folkemødet i Hirtshals foregår over tre dage
  • LandboNord deltager under temaet ”Natur – helligdom eller ressource”. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.