Mange landmænd vil tage hul på klimaregnskab og ESG-rapportering de næste par år

Ugen på Spidsen: Seges forventer, at mange landmænd over de næste to-tre år vil tage hul på at lave klimaregnskab og ESG-rapportering. Det kan gøres ret enkelt, og nok så vigtigt kan det bane vej for god kommunikation med banker og samarbejdspartnere. Dertil får du overblik over hvilke tiltag der batter for klimaet på din ejendom, skriver denne uges klummeskribent på Mark.

Det danske landbrug står for omtrent 22 procent af Danmarks samlede udledning af klimagasser.

Som landmand kan det være svært at skabe overblik over, hvor det giver bedst mening at sætte ind for at begrænse udledningen. Både fordi der er store usikkerheder omkring, hvor meget skadelig klimagas der udledes ved de forskellige biologiske processer på ejendommen, og fordi det for rigtig mange stadig er en helt ny disciplin at forholde sig til.

Det kan et klimaregnskab og en ESG-...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.