Nyt fodtøj til sprøjten

Trelleborg løfter sløret for TM150-serien til den nye generation af selvkørende sprøjter.

Trelleborg udvider nu sortimentet af dæk til selvkørende sprøjter med lanceringen af den første størrelse af TM150-dæk, der er udviklet efter den såkaldte BlueTireTM-teknologi.

På grund af de høje VF Standarder (Very High Flexion Standards) kan den nye størrelse VF 380/90R46 173D bære op til 6.500 kilo ved 65 kilometer i timen. Den nye TM150-serie vil blive præsenteret i februar næste år på SIMA 2015 i Paris og på World Ag Expo i Californien.

Sammenlignet med standardprodukter bærer det nye TM150-dæk ifølge producenten op til 40 procent mere belastning ved samme dæktryk eller tillader et 40 procent lavere dæktryk med samme belastning, ligesom man slår på, at dækket minimerer spor og reducerer jordpakning.

Serien vil blive videreudviklet med flere størrelser i løbet af 2015 med henblik på at imødekomme de stigende krav på området.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.