Video: Fremtidens ATV - inspicér marken på dronemotorcykel

Den engelske blikkenslager, opfinder, tv-vært og stuntman Colin Furze har bygget en såkaldt Hoverbike - en dronemotorcykel.

Det ligner noget fra en science-fiction film: En propeldrevet motorcykel, der svæver hen over marken i en meters højde . Men den er god nok.

Den engelske blikkenslager, opfinder, tv-vært og stuntman Colin Furze har bygget en såkaldt Hoverbike. Den består af et simpelt metalskelet, der indrammer to motorer med propeller. Der er intet førersæde, ingen styring, og den eneste form for "bremse" er simpelt hen at hoppe af maskinen.

Dronemotorcyklen styres som en Segway (et eldrevet selvbalancerende to-hjulet køretøj), altså ved at føreren læner sig fremover, bagover eller til siden. Og måske er det forlægget til afløseren for en ATV.

Det er dog nok tvivlsomt, om Colin Furze´s maskine kommer i produktion.

Men lignende dronecykler er faktisk på tegnebrættet. Således er britiske Malloy Aeronautics ved at udvikle en hoverbike til det amerikanske militær. Og den californiske virksomhed Aerofex vil allerede i 2017 lancere sin Aero-x hoverbike til salg til den almindelige forbruger, skriver hjemmesiden digitaltrends.com

 

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.