248 maskiner på auktion: Nu sælges maskinerne fra Hjallerup Maskinforretning

Kaldes Danmarks største maskinauktion i nyere tid.

Torsdag åbnede besigtigelsen til Danmarks formentlig største maskinauktion i nyere tid.

248 artikler – alt fra mejetærskere, en længere række af traktorer, plove, harver, storeballepressere til dæk - ligger på online auktion hos KJ Auktion, og stammer fra nu hedengangne Hjallerup Maskinforretning.

Selve auktionen foregår online, men både fredag 12. og lørdag 13. juni kan interesserede kigge forbi Hjallerup Maskinforretnings gamle afdeling på Navervej i Hjallerup.

Udover maskinerne, der altså kan købes på denne her auktion, så bliver der senere på sommeren en anden runde af maskiner, der ikke har været klar fra konkursboet.

Karsten Madsen fra KJ Auktion oplyser, at man samtidig sælger ud af det store lager af forbrugsvarer i butikken med et nedslag i udsalgspriserne på 30 pct., som kan handles, mens man kigger maskinerne i Hjallerup.

”Det er nye artikler – eks. udstyr til hestefolket. På det område er det et relativt stort nedslag”, siger han.

I slutningen af måneden – 26. og 27. juni - åbnes der igen op for besigtigelse, hvorefter auktionen lukker 30. juni kl. 13.     

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.