46 maskiner i én handel: 773 tons nyt Liebherr-grej

Kæmpe millionhandel byder bl.a. på 31 hjullæssere – heraf en klump på 33 ton fra Liebherr, som skal køre på havnen i Horsens.

Det er noget af en handel, som entreprenøren HM Entreprenør har gjort sig.

Der investeres nemlig et større millionbeløb i nye maskiner hos den danske Liebherr-importør, Johs. Møllers Maskiner A/S i JMM-Group.

Handlen byder på hele 31 hjullæssere, hvor 25 enheder af den ni ton tunge Liebherr-hjullæsser L508 i mandtal overgår dem alle. I vægt tæller den store Liebherr-model L586 med 33 tons også tungt.

Totalt har entreprenør Michael Mortensen og JMM-direktør Leif Rudebeck Petersen indgået en handel på 46 maskiner og hele 773 tons nye Liebherr-maskiner, oplyser Johs. Møllers Maskiner A/S i en nyhed på deres egen hjemmeside.

- Det er simpelthen vores største handel på antal Liebherr-maskiner nogensinde. En fantastisk måde at tage hul på et nyt år, siger direktør Leif Rudebeck Petersen, Johs. Møllers Maskiner A/S.

For Michael Mortensen er det nærmest en familietradition at handle med Liebherr-importøren.

- Min far, Ole Mortensen, drev OM Entreprenørforretning og handlede med Johs. Møllers Maskiner i tæt på 50 år. Nu er det os, der gør det med stor glæde. Så det er faktisk et fantastisk forhold, der er gået i arv, siger han med en kommentar.

Ifølge Jyske Vestkysten udgør værdien af handlen et tocifret millionbeløb.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.