Agco klar med ekstra lager i Jylland

Placeres hos TBS Maskinpower i Starup.

Opdateret kl. 17.31 med kommentar fra TBS Maskinpower

Som et supplement til Agcos hovedlager for Skandinavien i Malmø har Agco lokalt fjernlagre til kritiske reservedele i Danmark. De er placeret hos de store Agco-forhandlere Hjallerup Maskinforretning og Dansk Maskincenter. Fjernlagrene suppleres nu med et tredje hos Fendt-forhandleren TBS Maskinpower i Starup.  

“Hvis uheldet er ude er det afgørende at hjælpen er nær – og tilgængeligheden stor - ikke mindst i høstsæsonen. Derfor etablerede vi allerede for nogle år siden et par fjernlagre med kritiske reservedele. Disse lagre blev etableret som et supplement til forhandlernes normale lagre af service- og sliddele. Men tiden er nu kommet til at udvide denne service. De nye avancerede maskiner og omfattende full-line programmer, kombineret med vores målsætning om større tilgængelighed og hurtigere kundeservice, betyder at vi nu opruster med et nyt fjernlager”, lyder det i en pressemeddelelse fra aftersales commercial manager Lasse Rask fra Agco Danmark.

Det nye lager hos TBS i Starup vil være klart fra starten af marts. De hidtidige lagre er i øvrigt placeret i Støvring og Jelling.

TBS: Bliver klædt endnu bedre på

Hos TBS Maskinpower udtaler adm. direktør Jan Garder, TBS Maskinpower, at det nye lager både kommer til at gavne TBS-kunder og kunder hos andre Fendt-kolleger i Danmark.

-Vi har allerede gennem de seneste par år investeret massivt i en opgradering af vores lagre for at imødekomme vores kunders behov for hurtig service, men med det nye SSD-lager bliver vi endnu bedre klædt på", siger han i en pressemeddelelse, hvor han også oplyser, at alle forhandlere i Danmark kan se, om det nye lager har reservedelen liggende.  

"Så kan de hurtigt få fat i den udenfor Agco’s åbningstid på centrallageret ved Malmø”.

Opdateret mandag kl. 17.35 med kommentar fra TBS Maskinpower.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.