Stor dansk mælkeproducent vinder europæisk præmie

Mælkeproducent fra Rødekro har fået en check på 37.000 kr. som vinder af Agcos europæiske konkurrence.

Nu bliver servicen i et stykke tid noget billigere for mælkeproducent Jac Broeders fra Rødekro.

Han har netop modtaget en check på 37.000 kr. til yderligere service og garanti for at vinde Agco i Europas konkurrence for de traktorejere, der havde tegnet sig for vinterservice.

”Det passer mig rigtig godt. Montørerne fra Kaj Homilius(den lokale forhandler red.) kommer hver sjette uge og laver service på alle vores maskiner. Nu betaler checken noget af regningen for det”, udtaler Jac Broeders ifølge en pressemeddelelse fra Agco.

Landmanden fortæller, at han i hverdagen går op i arbejdet med bedriftens 1.200 køer, mens markarbejdet er lagt i hænderne på en maskinstation og vedligeholdet af maskinerne bliver klaret af den lokale forhandler.

”Vi har prøvet selv at have en medarbejder til at tage sig af service af vores maskinpark. Men fandt ud af, at det kan glippe med at gå det gjort til tiden. Maskinparken er mere stabil, vi sparer nogle penge og skal ikke tænke over hvornår, der sidst er skiftet olie med videre på maskinerne. Det klarer montørerne fra Kaj Homilius uden vores medvirken”, fortæller han.

Jac Broederes etablerede sig i Danmark i 1992, dengang med 80 køer og 55 hektar. I dag er der 600 køer placeret på hver af virksomhedens to bedrifter.

Landmanden sidder i øvrigt i bestyrelsen for Landbo Syd og er næstformand i European Dairy Farmers.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.