Agrotek og Helms skal samarbejde om Schäffer

Valtra-forhandleren Agrotek får fremover Schäffers læssemaskiner på programmet.

Samarbejdet er allerede i gang. Helms TMT-Centret har som importør af Schäffer læssemaskiner indgået aftale med Valtra-forhandleren Agrotek om forhandlingen af læssemaskinerne i Østhimmerland og den vestlige del af Vendsyssel siden 1. juli, fremgår det af en pressemeddelelse.

Hos Agrotek glæder medejer Niels Vestergaard sig til det nye mærke i porteføljen.

”De har et meget bredt produktprogram af knækstyrede læssemaskiner i størrelser helt nede fra 1.100 kg til 11 tons”, udtaler han i pressemeddelelsen.

Hos Helms TMC-Centret slår brand manager Allan Helms på, at Agrotek i forvejen har medarbejdere med erfaring i salg og service af mini- og teleskoplæssere.

- Jeg glæder mig blandt andet over at kunne byde Niels Morten Mariegaard, der tidligere har solgt Schäffer i en anden maskinforretning, men i dag er ansat hos Agrotek, velkommen tilbage som Schäffer sælger”, lyder det bl.a. fra Allan Helms.

Agrotek opererer i dag fra deres hovedafdeling i Hobro og er samtidig godt på vej til at etablere sig nord for Limfjorden med en ny afdeling i Brønderslev.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.