Bedre maskinudnyttelse hos Pöttinger
Med nyt Multiline koncept kombinerer Pöttinger discharver eller stubharver med en såmaskine.

Idéen er at få flere muligheder ud af maskinerne. Med et nyt Multiline koncept gør østrigske Pöttinger det nu muligt at kombinere producentens Terradisc discharver eller Synkro stubharver med en mekanisk Vitasem såmaskine eller luftsåmaskinen Aerosem til et samlet såsæt på tre eller fire meter.

Såmaskinen kan hurtigt og nemt afmonteres uanset om det er en disc- eller en tandharve, hvorefter harven kan anvendes solo som stubbehandlingsredskab.

Ifølge Pöttingers salgschef for Danmark, Lars Andreasen, opnår man ikke mindst en bedre maskinudnyttelse.

»Multiline er en gennemtænkt konstruktion, hvor offset pakkehjulene er monteret således, at de efterfølgende såskær kører i pakket jord. Efter hvert hjul kører to såskær med en god kapilærvirkning til følge, og derved ingen såskær imellem hjulene«, siger Lars Andreasen.

»Men udnyttelsen og pakning er ikke den eneste fordel. Ved at konceptet er bugseret med bremser i offset pakkerhjulene kan der anvendes mindre traktorer. I effekt klassen op til 150 hestekræfter er løftekapaciteten og traktorernes egenvægt ikke stor nok til at kunne håndtere et så kraftigt liftophængt såsæt, men det muliggøres med Multiline konceptet«, siger Lars Andreasen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.