Case IH’s nye Magnum er kommet

Op ad dagen onsdag lancerer Case IH sin helt nye Magnum-serie, der blandt andet får ny kabine og avanceret telematri.

Når solen står op over det amerikanske kontinent onsdag bliver det til introduktionen af Case IH’s nye Magnum-serie, som får sin debut på mindst én stor landbrugsudstilling.

Case IH har allerede offentliggjort billeder af serien på sin amerikanske hjemmeside, og det bliver en Magnum med ny betjening, ny kabine og langt mere integreret teknologi i forhold til den nuværende Magnum. Blandt andet vil det ifølge Case IH blive meget lettere at overføre data mellem traktorer og bedriften.

Derfor får Magnum anno 2020 også navnet AFS Connect Magnum - i hvert fald på det amerikanske marked. For Case IH kører med en forskudt lancering af traktoren, hvilket betyder, at den nye Magnum først præsenteres i Europa sidst på året på den tyske Agritechnica udstilling - og med levering til det europæiske marked tidligst i første halvår 2020.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.