Case IH sender ny Puma og Optum på landsturne

Rundtur starter på Lolland-Falster i midten af september.

Det sidste år har budt på en masse nye detaljer i to af Case IH’s vigtigste traktorserier, Puma og Optum.

Case IH har med den nye Puma 260 kraftigt opgraderet serien, ligesom den lidt større Optum-serie også har fået en ny topmodel, Optum 340.

De to nye traktormodeller sendes nu på en større demoturne, som starter i syd på Lolland-Falster 15. september og slutter 6. oktober i Nordjylland.

- Efter den officielle lancering af vores nye Puma 260 og Optum 340, glæder vi os rigtig meget til i samarbejde med vores forhandlernetværk at komme ud og vise dem frem i marken til de danske landmænd, udtaler Martin Geert-Jørgensen, marketing manager for Case IH i Norden & Baltikum.

Case IH fortæller, at man undervejs vil have et særligt fokus på at vise mulighederne for datahåndtering og præcisionsudstyr i de nye modeller. Case IH ejes af CNH, som også har købt amerikanske Raven, som er specialist i udstyr til præcisionslandbrug. Med på turen kommer Case IH-folkene også til at vise de nyeste muligheder for bl.a. aktiv redskabsstyring og ratmonterede gps-løsninger, oplyses det.

Turen sker i samarbejde med Case IH’s danske forhandlere, og vil komme ud til i alt syv lokale arrangementer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.