Stor Case IH-premiere: - Det er vigtige ekstra ti procent for os

Vokseværket på den nye topmodel i Case IH’s Optum-serie bliver vigtig, siger salgschef fra Case IH.

Case IH skyder i øjeblikket en ny topmodel ind i deres Optum-serie, så traktorserien lige under Magnum fremover får en topmodel, Optum 340, der yder 340 hestekræfter.

De ekstra 30 hestekræfter er største nyhed på den nye model, som også har fået nogle enkelte finish-opdateringer samt en forbedret og forlænget telematikspakke, forklarer area sales manager Per-Olof Ohlson fra Case IH.

Han er til daglig ansvarlig for salget i den sydlige del af Sverige med ansættelse hos Case IH’s organisation i Norden med hovedkontor i Albertslund.

- I grunden er det samme Optum som de tidligere modeller med lidt opdateringer. Med de 30 hk kan vi nå lidt større gyllevogne og lidt større harver og få lidt mere gjort. Det er vigtige ti procent for os, forklarer han. 

Han siger, at kunderne kommer til at vælge mellem Optum 340 eller Magnum 400 ud fra deres arbejdsopgaver.

- Den her Optum 340 kommer til at være den europæiske traktor, som passer godt til gyllevogne, transport på vejen med store vogne. De komplementerer hinanden godt. Optum er mere smidig, men stadig stærk og hvis du skal have den store trækkræft til store stubharver, så har du Magnum 400, siger han.  

På Case IH’s stand på Borgeby vises også den nye Magnum 260 frem. Den nye lillebror begynder nu at komme hjem til de første kunder i Danmark og Sverige.

Emneord Borgeby 2023

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.