Dansk maskine er med i verdensmessens grønne reklame

Agritechnica har grøn produktivitet som et tema på messen i november. Mellem futuristiske maskiner tøffer dansk maskine frem.

Det er Agritechnca-år. Med andre ord så er vi snart mange tusind danskere og mange hundred tusind landmænd og branchefolk, der skal til Hannover og se det nyeste – og det som måske bliver nyt de næste 2-3-4 år indenfor maskiner og teknik til landbruget.

Helt i tidens tand har arrangørerne fra tyske DLG selv spillet ind med grøn produktivitet som et af messen hovedtemaer. I en såkaldt teaservideo for årets messe vises der en række kendte maskiner med et vist futuristisk skær over sig. Vi ser bl.a. koncept-traktoren kendt fra seneste Agritechnica fra CNH’s traktormærke Steyr, Agxeed-robotten og eldrevne køretøjer – og en kendt dansk maskine.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.