De nye Ford Ranger bliver klar til sommer

Ny Ford Ranger dukker op i sommer i år med tre turbodiesel motorer, blandt andet ny V6 med 240 hestekræfter.

Al respekt for topmodellen, den nye Ford Ranger Raptor, som allerede er beskrevet i al sin magt og vælde, men det er »rugbrødsmodellerne«, de mere almindelige Ford Ranger versioner, som dukker op til sommer, der vil have et langt større publikum blandt landmænd og maskinstationer.

- De første Ford Ranger Raptor begynder at blive leveret nu, og resten af Ford Ranger line-up’et kan vi forvente levering af i Danmark til sommer, siger Fords danske kommunikationschef, Lene Dahlquist, der tilføjer, at de danske priser netop er offentliggjort,

Ud over topmodellen Raptor med 292 hestekræfter kommer Ranger i udstyrsvarianterne XL, Wildtrak og Platinum. Motorprogrammet består - igen ud over Raptors benzin-V6er - af tre forskellige turbodiesel motorer, nemlig 2,0 Ecoblue med 170 eller 205 hestekræfter og 3,0 V6 Ecoblue med 240 hestekræfter.

Ranger fra 262.000 kr.

Den billigste Ranger bliver en XL Singlecab med 170 hk til et prismærke på 262.496 kroner plus moms. En Wildtrak med 205 hk og Double Cab koster 376.157 kroner. Topmodellen blandt dieselversionerne er Platinum 3,0 V6 med Double Cab og alt i udstyr til 401.343 kroner plus moms. Diesel-topmodellen har et drejningsmoment på 600 Nm og kan trække op til 3.500 kilo på krogen, mens den har en nyttelast på over et ton.

Ranger Platinum er udstyret med Rangers nye elektronisk styrede firehjulstræk i kombination med Fords 10-trins automatgearkasse.

Produktionen af Ranger går i gang i marts.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.