Den store maskinudstilling i Paris får en begmand: John Deere dropper allerede nu 2024-udstilling

Sima bliver uden John Deere, som opfordrer de internationale maskinudstillinger til at revidere planerne for deres mange messer.

Der bliver et større, centralt udstilingsareal ledigt på den næste maskinmesse i Paris.

John Deere melder nemlig ud, at man ikke bliver blandt udstillerne på Sima i 2024.

I stedet vil man fokusere mere på forhandler- og kundearrangementer, lyder det.

- Kunderne har en voksende interesse i, hvordan præcisionslandbrug kan understøtte dem i deres arbejde gennem hele produktionscyklussen, og det kræver en anden tilgang til at dele ideer og præsentere løsninger, forklarer John Deere i en pressemeddelelse.  

Ifølge John Deere er udmeldingen ikke en endelig aflysning af deltagelse på messer.

Til november er der igen Agritechnica, hvor John Deere igen forventes at udfylde rollen som en af udstillerne med flest kvadratmeter på standen i Hannover.

Ifølge John Deere vil man i højere grad kordinere sine aktiviteter i Europa med set-uppet i Nordamerika, hvilket man vil fortælle mere om i, ja om lang tid…. foråret 2024.

De europæiske messearrangører får dog også en venlig hilsen til at overveje at lægge længere tidsintervaller mellem sine udstillinger.

- John Deere mener stadig, at messer også fremover vil spille en vigtig rolle, men opfordrer de internationale messearrangører til at revidere tidsplanerne, så der også bliver plads til andre salgsfremmende aktiviteter, lyder det i pressemeddelelsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.