Ekstra fokus på ny teknik på Agritechnica
Systems & Components sektionen under dette års Agritechnica bliver stadig mere omfattende.

At landbruget og landbrugets teknologier er under bestandig udvikling vil man kunne overbevise sig om i Systems & Components sektionen på dette års Agritechnica. Her godt et par måneder før udstillingen åbner, lyder det fra arrangøren, tyske DLG, at sektionen blandt andet kommer til at dreje sig om nye miljøteknologier og omtanke for ressourcerne.

Systems & Components sektionen blev første gang lanceret under Agritechnica i 2013, og i år får den nok en tand. Sektionen er et udstillingsvindue for nye teknologier, både elektroniske og mekaniske, både fra underleverandører og store, etablerede mærker, der viser den nyeste udvikling.

I år bliver der ikke mindst fokus på miljø og bæredygtighed, og det kan handle om så forskellige elementer som motorer, hydraulik, aksler, transmissioner, kabine, elektronik og software, ligesom den seneste udvikling inden for mobilteknologier og app’s vil fylde meget. Også det nyeste inden for GPS-udstyr, sensorer og droner vil kunne ses i denne sektion, hvor tendensen synes at være, at landmanden får en mere overvågende rolle blandt de mange automatiserede teknologier.

Ifølge en pressemeddelelse fra arrangøren, DLG, vil der i sektionen blive vist nye miljøteknologier fra blandt andet Carraro, Claas, Comer, Danfoss, Fluidesign, Fluitronics, GKN, Kramp, Liebherr, Sauer Bibus og Thermamax.

Det overordnede tema på Systems & Components er »Future farming«. Agritechnica 2015 foregår 10. til 14. november i Hannover.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.