EM i traktorpulling: Det skal du se i Brande søndag

DM i traktortræk er slut, men der er masser af traktorer og hestekræfter i aktion, da EM i traktorpulling fortsætter søndag.

Hovedparten af weekendens store traktortræk/pulling-stævne er nu afholdt i Brande.

Men EM i traktorpulling fortsætter med tre store klasser søndag formiddag og eftermiddag.

I Superstock skal danske Rabbit G'n Mad med Henrik Svenningsen i aktion sammen med Geddy Up Go med Jan Drøge bag rattet. Med Hobo og Henrik Iversen stiller Danmark også stærkt.

Derudover skal der køre mindre traktorer i klassen Mini Modified. Her skal danske Flemming Smed Nielsen med traktoren Blacksmed i aktion sammen med Team Boss og Bjarne Sørensen.

I light modified skal Black Power ligesom i går i aktion. Hvor Henrik Jensen kørte i modified klassen i går, så er det i dag Poul Ager Jensen, der skal forsøge at få det danske team frem mod podieplasserne.

En af konkurrenterne er danske Gators med Patrick Hansen og Metal Boy og Mads Hansen.

 

Emneord traktortræk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.