Hollænderne ryddede bordet i Brande

EM i traktor pulling blev afsluttet med hollandske sejre.

Danskerne startede skarpt og var godt med i forhold til de hollandske teams på førstedagen af EM i traktor pulling på Brande Pulling Arena.

Men søndag slog hollænderne hårdt tilbage og satte sig på alle de betydende guldmedaljer og fik både guld og sølv i den afsluttende klasse light modified, der er en af de absolut mest prestigefyldte klasser ved mesterskabet.

Årets sidste EM-vinder blev Wicked Screamer foran Russian Roulette, mens tyske Green Monster kom på podiet med tredjepladsen.

Danske Black Power, Gators, Metalboy og Truck Power landede udenfor podiet, hvor Black Power med 89,38 meter kom tættest – faktisk bare 3,5 meter - fra podieplads og den absolutte europæiske top.  

Forinden var det blevet trippel hollandsk sejr i klassen modified 950 kg med Bobcat Jr. som vinder, The Riddle og Team Lambarda på tredjepladsen.

Tidligere på dagen blev det dog til en flot dansk sølvmedalje til garvede Henrik Svenningsen med Ford’en Rabbit G’n Mad – dog slået af nok en hollænder, Naomi Kools på Interception 2.0.

Emneord traktortræk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.