Endelig kom Jan til EM - det endte på 2 sekunder

Normalt kører Jan Drøge kun danske løb. Søndag fik han lov til at prøve sig af blandt Europas bedste… i to sekunder.

Han er egentlig ikke så skuffet, som man skulle tro, når ens træk ved et EM ender efter to sekunder

Jan Drøge fra fynske Aarup deltager normalt ikke mod den europæiske elite i Superstock-klassen.

Men via en god placering til DM og en ekstra plads til værtslandet, så fik han lov til at prøve sig og sin sorte Ford med navnet Gyddy Go Up af mod de allerbedste.

”Den druknede. Jeg havde satset lidt, fordi vi ikke har så meget at gøre godt med som de andre. De har stærkere traktorer og bruger nogle penge på det, som vi slet ikke kommer op i”, siger han og afslører, at budgettet på hans niveau på godt dansk niveau ligger omkring 200.000 kr.

”Engang imellem kan vi drille de store, og det er sjovt, men der er nogle, som har budgetter på omkring en million, og så er det jo bare noget helt andet”, siger han og glæder sig sammen med sønnen Patrick og Stefan i teamet at se en god omgang traktor pulling resten af dagen i Brande.  

Emneord traktortræk

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.