Fransk pick-up rive debuterer i græsset
MI stiller op på Græsland 2018 med 11 maskinsæt. En af nyhederne er en fuldhydraulisk pick-up rive fra Kuhn.

Når MI, Maskinhandler Indkøbsringen, stiller grejet op på Græsland ’18 i Midtjylland i begyndelsen af juni vil der blandt importørens 11 maskinsæt være nyheder, som får debut på dansk græs, blandt andet den franske fuldhydrauliske pick-up rive, Kuhn Merge Maxx 950.

»Merge Maxx 950 kan overordnet set være med til både at løfte foderkvaliteten og give bedre driftsøkonomi. Maskinen rummer en nyudviklet pickup, som løfter græsset fra marken med det samme. Resultatet er minimal forurening og en fleksibel placering af skåret med to flytbare enheder. Det sikrer en højere foderværdi for landmanden, men også en fordel for snitter-chaufføren, fordi et godt og et luftigt skår kan øge fremkørselshastigheden med to-tre km i timen«, siger produktchef Robert Vemmelund fra MI.

MI stiller også op med den Kuhn kombipresser, som på Agritechnica vandt prisen som ”Machine of the Year 2018”.

»Det er den nye Kuhbn FBP 3135 presser med integreret indpakker, som nu kører sin første demo i Danmark. Den kan fås med filmruller, som den binder med, i stedet for net. Den bruger to filmruller med en bredde på 75 cm. Rullerne er nemmere at håndtere for piloten, den bruger mindre plast ved indpakningen, og man kan nøjes med filmruller i standardstørrelse, som man forvejen anvender til indpakkeren«, siger Christian Korsholm, salgskonsulent hos MI.

Dagen igennem vil 75 maskinsæt fra forskellige producenter blive demonstreret.

Græsland 18 afholdes den 6. juni på Elmegaarden i Frederiks i Midtjylland,

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.