Gennemtestet ny New Holland: Stille arbejdsplads er også luksuriøs

En pre-produktionsmodel af New Hollands T7.300 deltog i vores test. Kabinen er ultra lydsvag, og motoren viser sig at være den mest brændstoføkonomiske i testen. Men terminalen skal op i hastighed, og vi ser gerne bedre stabilitet på landevejen. Noget, som der efterfølgende er fundet en årsag til.

At deltage med en for-serie traktor i en test som vores kan være risikabelt. Vil alt nu fungere som planlagt? For New Holland T7.300 er der ikke noget at skamme sig over med en slutplacering som nummer tre i testen, hvor de første fire traktorer ligger tæt.

Det er ret overraskende at se, hvor forskelligt traktorer i top fire scorer point i de forskellige kategorier. New Holland brillerer med en meget økonomisk motor i testen, og kabinen er den mest lydsvage af dem alle. Hydraulik og...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.