Grimme får sikrere leverancer
Grimme Gruppens datterselskab, Ricon har bygget et nyt logistikcenter til jordkæder og transportbånd.

Grimme Gruppens datterselskab, virksomheden Ricon i Rieste, har bygget et nyt logistikcenter til jordkæder og transportbånd. I alt er der investeret 3,5 mio. euro i centret, som består af en 7.000 kvadratmeter stor hal og en mere end 800 kvadratmeter mellemhal, der har forbindelse direkte til produktionen.

Logistikcenteret har kapacitet til 7.200 kæder og har også et pallelager med 3.000 kvadratmeter palleplads. Produkterne kan nu opbevares under tag, og logistikprocesserne kan forenkles, hvilket fører til forbedret leveringskapacitet, især i højsæsonen.

Grimme har ny testbane til selvkørende optagereMaskiner 31. marts · 08:07

Med over 145 ansatte har Ricon, der blev grundlagt i 1995, udviklet og produceret jordkæde- og transportteknologi i Niedersachsenpark siden 2011. Der leveres ikke kun til Grimme, men også andre producenter, der bruger jordkæder og transportbånd i deres maskiner.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.