Hæder til fransk ballepresser
Kuhn vandt titlen Machine of the Year i kategorien »Forage Harvesting«.

Franske Kuhn har med sin kombinerede ballepresser og -indpakker, Kuhn FBP 3135 vundet titlen Machine of the Year i kategorien Forage Harvesting.

Kuhn FBP 3135 vandt titlen, da den skiller sig ud fra mængden med sit unikke indpakningssystem, der ifølge producenten sikrer høj foderkvalitet til lavest mulig omkostninger. Indpakningsystemet gør det nemmere at håndtere både ballerne og filmen.

Ballen holder formen, selv gennem længere tids opbevaring. Systemet arbejder med to 750 mm filmruller, hvilket er med til at reducere forbruget af film med 30 procent. Filmrullerne vejer 27 kg stykket, så de er lettere at håndtere end de sædvanlige ruller på 40 kg.

Kuhn vil dog ikke tage hele æren selv, men understreger, at både brugere, forhandlere og importører har del i udviklingen af maskinen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.