Hardi-ejer køber igen sprøjteproducent
Exel-Industries har købt den amerikanske producent Apache, der laver selvkørende sprøjter

Franske Exel-Industries, der ejer blandt andre Hardi, Tecnoma, Berthoud og Holmer, har købt amerikanske ET Works.

Dette firma, hvis fulde navn er Equipment Technologies, er i USA og Australien kendt for deres røde og sorte selvkørende sprøjter under navnet Apache.

ET Works blev etableret i 1997 og har været oppe at snuse til en årlig omsætning på 140 millioner US Dollars. I 2015 måtte de dog nøjes med en omsætning på 90 millioner dollars.

Firmaet beskæftiger 170 ansatte på deres fabrik i byen Mooresville, i staten Indiana. Det lader til at skulle fortsætte, ifølge Exel-Industries:

»ET vil fortsætte med deres nuværende ledelse og fortsat havde deres nuværende betegnelse, Equipment Technologies, samt Apache-navnet,« lyder det fra Exel Industries, der i øvrigt er familieejet og nu beskæftiger i alt 3650 folk i 29 lande.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.