Her kan du komme ud og køre nye pressere, læssemaskiner og traktorer

Helms, importøren af McHale, Schäffer og McCormick klar med egen græsdag 10. september.

På det der bliver kaldt for Helms Græsdag 2020 bliver det om få uger muligt at prøvekøre en lang række maskiner fra importøren Helms nyeste produktportefølje.

”Vi glæder os helt vildt til at byde alle velkommen til en kanon dag i marken. Forberedelserne til dette arrangement har stået på det seneste år. Vi har etableret egen græsmark, ved siden af vores afdeling i Herning og kørt en stor intern test ved første slet”, siger Jakob Helms fra Helms TMT-Centret A/S i en pressemeddelelse.

Det oplyses, at der bl.a. vil være mulighed for at prøve en tur med McHales nye centerrive R68-78 centerriven, som netop er kommet til Danmark.

På McHale Fusion 3 Plus vises den nyeste film-teknologi, lover folkene fra Helms.

Har man ikke prøvet at køre elektrisk minilæsser, så kommer muligheden i marken med en Schäffer 23e, der loves at have mindst samme styrke som dieseldrevne versioner.

Helms overtog for lidt tid siden importen af McCormicks traktorer. Det er håbet, at den nye trinlæse 240 hk X7.624 VT-Drive når frem til arrangementet. Traktoren er iøvrigt udnævnt som finalist ved Traktor of the Year-konkurrencen, der afgøres senere på året.  

Se komplet liste her:

  • McHale Fusion 3 Plus kombi-presser, trukket af McCormick X7.670 VT-Drive
  • McHale R68-78 centerrive (Danmarkspremiere), trukket af McCormick X5.55
  • McHale C460 strømaskine, trukket af McCormick X4.40
  • McHale Proglide skårlægger
  • Schäffer 9640 T teleskoplæsser med TMT Balegrip Square
  • Schäffer 8620 T med McHale W2020 indpakker
  • Schäffer 2630 med TMT Balegrip
  • Schäffer 23e med TMT-Balegrip
  • McCormick X7.460 VT-Drive med Quicke frontlæsser og McHale R5

Arrangementet vil være åbent fra 10-17. Helms opfodrer af hensyn til planlægningen, at interesserede tilmelder sig via denne hjemmeside.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.