Horsch om ny såmaskine: Større beholder end ellers på markedet

Ny Avatar-model får mere end 12 tons såsæd med, når den skal ud på de store vidder.

Hvis de helt store bedrifter rundt omkring i verden vil finde en såmaskine med ekstra kapacitet, så er et godt bud at læse videre her.

I hvert fald nævner Horsch selv Nordamerika, Australien og Centraleuropa, hvor Avatar-såmaskinerne i dag gør tjeneste under introduktionen af den nye Hosch Avatar 18 M. Den nye model er som navnet antyder udstyret med en arbejdsbredde på 18 meter og en samlet tankkapacitet på 12.600 liter.

Når vi skriver samlet, så skyldes det, at den består af tre forskellige tanke på henholdsvis to gange 5.300 liter samt en fronttank på 2.000 liter. Tankene betyder, at maskinen kan levere og håndtere tre forskellige slags såsæd ad gangen.  Maskinen er som andre Avatar-modeller udstyret med SingleDisc såskær.

På listen over ekstraudstyr står bl.a. muligheden for LED-lys, der går det nemmere at køre i mørke og et vejesystem, der præcist viser, hvor meget såsæd der er tilbage i tankene.

Ifølge britiske Profi bliver modellen selv, når den er foldet sammen foreløbigt for bred i trafikken i  en række nord- og vesteuropæiske lande.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.