Husker du TraktorTechs tur i denne specielle traktor?

Østrigsk firma er still going strong med et specielt traktorkoncept, der giver masser af hestekræfter og funktionaliteter.

For godt fem år siden sendte vi vores traktorekspert John Christensen en tur til alperne:

Kort forinden havde den nye østrigske traktor SynTrac sat jungletrommerne i gang på Agritechnica. Her var en helt særlig traktor.

Ideen med traktoren er, at du får en multitrækker, hvor du lige så let kan tilføje redskaber foran som bagpå med en særlig dockinganordning. Motoren sidder under kabinen og yder 410 hestekræfter. Men også det er fleksibelt, i princippet kan der tilføjes flere aksler og en ekstra motor.

Gense den her, hvor du også får forklaret konceptet yderligere.

Søger nye folk

SynTrac kører bestemt i bedste velgående stadigvæk. I øjeblikket søger virksomheden centralt placeret i Østrig efter en ny salgschef, som skal stå i spidsen for en salgsstyrke på ti personer og have fokus på lande som Østrig, Schweiz, Tyskland, Tjekkiet og Norge.

Samtidig er man på udkig efter en ny produktionsleder, som skal motivere og lede 25 ansatte i selve produktionen af traktoren.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.