Karl Mertz skal forhandle Krampe
Karl Mertz bliver forhandler af de tyske Krampe vogne i den østlige del af Danmark.

Efter at den tyske vognproducent Krampe har indledt en ny strategi for det danske marked, hvor man fremover vil handle direkte med danske forhandlere og dermed ikke længere samarbejder med Maskinhandler Indkøbsringen, er man netop nu ved at få det nye forhandlernet på plads. Senest har Krampe Fahrzeugbau og Karl Mertz nu indgået aftale om samarbejde.

»Efter at have besluttet at omlægge vores forhandlerstruktur i Danmark, er det målet at finde maskinforretninger, som vil varetage forhandlingen af Krampe i Danmark. Til dette er vi stolte over at kunne præsentere Karl Mertz som den første forhandler i vores nye forhandlernetværk«, siger Kenneth Brønner, Krampe Fahrzeugbau.

MI ophører med KrampeMaskiner Fredag 11. januar 2019 · 11:10

Samarbejdet betyder, at Karl Mertz eksklusivt vil forhandle Krampe i hele den østlige del af Danmark, inklusive Bornholm.

»Karl Mertz har tidligere solgt Krampe, og derfor er vi glade for, at Karl Mertz vil fortsætte med at forhandle Krampe produkterne«, siger Kenneth Brønner.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.