Kraftfuldt grej fælder efterafgrøde og pløjer
Efterårsdemonstration på Lolland bød på mange muligheder.

Ved Røstofte Maskiners efterårsdemonstration ved Rødby på Lolland, deltog MI, Maskinhandler Indkøbsringen, med flere maskiner.

»Efter arrangementet kan vi godt konkludere, at der stadig er gang i hjulene rundt om i Danmark,« siger produktkonsulent Robert Vemmelund, MI.

Der blev blandt andet demonstreret en McConnel SR 620 rotorklipper, som nemt barberer halvanden meter høj efterafgrøde ned, så marken let kan enten discharves med en Kuhn Optimer 7503+ eller pløjes med en Kuhn VM 183 seksfuret liftplov - som man så det under demonstrationen.

»Takket være det milde efterår og den indtil videre udeblivende nattefrost, står der en rigtig fin og ikke mindst høj efterafgrøde rundt i landet. For at undgå at den lange afgrøde generer, når der vinterpløjes, pudser mange landmænd markerne af inden. Selvfølgelig i forhold til gældende regler, siger Robert Vemmelund. Til dette arbejde er en McConnel SR rotorklipper perfekt. På vedhæftede film og foto køres der i en kraftig efterafgrøde på 1,5 m.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.