Kuhn giver ploven nyt liv
På Kuhn-standen venter man spændt på at høre publikums reaktioner på den nye Kuhn Vari-Master L.

LandbrugsAvisen - Agritechnica.

Så står den endelig klar til nærmere beskuelse. Det store trækplaster på Kuhn-standen på Agritechnica er en nytænkt plov, Kuhn Vari-Master L, som, hvis den holder, hvad den lover, kan gå hen og give ploven en renæssance. Foreløbig har den indbragt en eftertragtet sølvmedalje, og på standen er man nu spændte på publikums reaktioner.

”Smart ploughing”, som Kuhn kalder sit nye system, hæver og sænker underplovene enkeltvis.

»Det styres via GPS og den hydrauliske stenudløser, der med en cylinder kan vippe underploven op og ned, forklarer produktchef hos MI, Per Rasmussen. Resultatet er til at få øje på, nemlig snorlige linjer ved forageren, til stor glæde for både øjet og afgrøderne.

Systemet kan monteres på den nye Kuhn Vari-Master L vendeplov, der med fire til seks furer egner til de store mellemklassetraktorer op til 300 hestekræfter. Ploven kan arbejde on-land og alt er nyt på den, bortset fra forploven og underploven.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.