Kuhn i spidsen for hele Europas landbrugsmaskinproducenter

Kuhn Groups direktør er valgt som ny formand for CEMA, organisationen for europæiske landbrugsmaskinproducenter.

CEMA har i dag valg ny præsident. Valget falder på Thierry Krier, præsident og administerende direktør i Kuhn Group, og han skal nu stå i spidsen for den europæiske organisation i foreløbig to år. Han afløser Anthony van der Ley (Lemken), som i oktober blev valgt som ny præsident hos VDMA, der repræsenterer de tyske landbrugsmaskinproducenter. Han fortsætter dog som vicepræsident i CEMA.

Thierry Krier bringer over 30 års erfaring med til CEMA fra Kuhn, Europas største producent af landbrugsredskaber.

"Vi har en række udfordringer foran os. De næste to år vil EU færdiggøre de såkaldte CAP-regler, og samtidig vil vi se impleteringen af European Green Deal- og Farm to Fork-strategierne. Vi skal balancere sociale krav for bæredygtighed med en nødvendig profitabilitet hos vores medlemmer som sikrer, at europæisk landbrug forbliver konkurrencedygtig", siger Thierry Krier om nogle af sine kommende arbejdsopgaver.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.