Kuhn opdaterer de store vendere

Kuhns store liftmonterede og bugserede vendere fra 8,7 til 17,2 meter har fået nye og forbedrede funktioner bl.a. med den nye Optitedd rotor.

Den franske producent Kuhn har givet producentens liftmonterede og bugserede river fra 8,7 til 17,2 meter en overhaling med nye rotorer, ligesom der er skruet op for holdbarhed og levetid.

Den nye vender-serie GF 1003 og 1003 T er ifølge en pressemeddelelse udstyret med nye såkaldte Optitedd rotorer, som er designet med fokus på at forlænge holdbarheden og levetiden på de arbejdende dele. Udformningen på den nye og kraftigere rotorplade reducerer de belastninger, som opstår under arbejdet i marken. Stærkere u-profilerede rivearme er samtidig med til at sikre optimal ydelse selv under de mest ekstreme forhold, som f.eks. tungt foder, ujævne marker, etc., lyder det fra Kuhn.

Levetiden på de nye ”Heavy-duty” rivefjedre er angiveligt fordoblet i forhold til tidligere modeller. Godstykkelsen på 10 mm og de fire fjedervindinger med 80 mm diameter bidrager til at reducere fjedrenes ”træthed” uden det går ud over fleksibiliteten. 

De nye vendere har en integreret ”anti-loss” funktion, der forhindrer, at en fjeder tabes i afgrøden med efterfølgende skade på maskineri og forurening af foderet. Kuhn´s kendte DigiDrive fingerklo-koblinger er stadig at finde på alle venderne. DigiDrive er vedligeholdelsesfrie. Rotorhusene er livstidssmurte, så der er minimalt vedligehold via få smørepunkter.

For at få den optimale terrænfølge er de store ballonhjul placeret så tæt som muligt på fjedrene. På 13 og 17 meter vendere giver GSC-funktionen (Ground Save Control) sammen med de store ballonhjul ifølge Kuhn en meget præcis terrænfølge.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.