Kuhn optimerer knivbjælkerne

Ny knivbjælke til skårlæggerne og nye bredder inden for pick-up riven Merge Maxx er blandt Kuhns nyheder i græsset.

Udstyr til græsset er et af franske Kuhns vigtige områder, og på Agritechnica er der nyt inden for både pick-up riverne Merge Maxx og nye forfinede knivbjælker til programmet af skårlæggere.

Den kendte Optidisc knivbjælke kommer i en ny Optidisc Elite udgave.

»Knivenes snitvinkel er optimeret, hvilket betyder den er næsten halveret. Den kommer på alle Kuhns nyere 1000 serie maskiner og større tripelsæt og frontskårlæggere«, siger produktchef inden for græsudstyr hos Maskinhandler Indkøbsringen, Robert Vemmelund,

Knivbjælken har fået mere robuste lejer og lejehuse. Knivene kan rotere 360 grader, og der er fortsat ingen behov for olieskift i knivbjælken. ProtectaDrive systemet beskytter de vitale dele og tandhjulene i knivbjælken, hvis en skive rammer en sten eller andet. De integrerede gummibøsninger i forbindelsen mellem knivbjælken og rammen absorberer de stød, der kan opstå under arbejdet.

 

Bredere pickup rive

Merge Maxx programmet af pick-up river er udvidet med Merge Maxx 760 og Merge Maxx 1090.

Merge Maxx kan stilles til både at samle materiale fra 7,5 meters bredde centralt i et skår eller i den ene eller begge sider. Herved bliver arbejdsbredden 5,5 meter fra hver side og et samlet skår for hver 11 meter.

Den store Merge Maxx 1090 er et supplement til den hidtidige 950’er. Den klarer at samle 11 meter til et centralt skår bag traktoren. Også 1090 kan stilles til at aflevere materialet fra 8,8 meter i den ene side eller begge sider, og klarer således f.eks. at etablere skår til snitning for hver sammenrevet 17,6 meter - skårbredde ikke inkluderet.

Emneord Agritechnica

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.