LandbrugsAvisen lancerer ny maskinavis
I dag er det dag 1 for LandbrugsAvisen Maskiner, der udover at komme rundt med LandbrugsAvisen som et tillæg også leveres til maskinhandlere og maskinstationer.

LandbrugsAvisen har i dag sendt første udgave af sin nye maskinavis LandbrugsAvisen Maskiner afsted.

En udgave med et stort fokus på det forestående Agritechnica og en række interviews med maskinforhandlere og maskinstationer, som læserne kan forvente at møde fast, når LandbrugsAvisen bliver rundsendt10 gange om året med den faste udgave af LandbrugsAvisen - og som en isoleret maskinavis til folk i branchen rundt omkring hos bl.a. maskinforhandlere og maskinstationer.

Redaktionschef for LandbrugsAvisen Maskiner, Christian Juel Jørgensen lægger ikke skjul på, at LandbrugsAvisen dermed går i offensiven på maskinområdet.

»Med LandbrugsAvisen Maskiner har vi indenfor kort tid både styrket og fokuseret vores online og printdækning på området. Timingen er rigtig god, fordi der lige nu er en meget stor strøm af nyheder med nye traktorer, mejetærskere, redskaber og fantastisk mange spændende produkter i det hele taget. Og så sker der utrolig meget i brancherne, der opererer indenfor maskiner. Tag bare maskinhandlerne, som annoncerer sammenlægninger og opkøb næsten dagligt«, siger han.

Laver I ikke det samme som før?

Nyt site for os som lever for landbrugets maskiner Maskiner Mandag 16. oktober 2017 · 16:27

”Nej. Vi har samlet vores i forvejen gode dækning i et fælles og større produkt, der udkommer ti gange årligt. Her kommer vi bl.a. til at dække maskinhandlere og maskinstationer mere indgående, så det er hos os, at man skal følge sin branche og de seneste maskinnyheder både online, ugentlig i LandbrugsAvisen og mere indgående i vores maskinavis”.

Hvem henvender maskinavisen sig til?

»Traditionelt har LandbrugAvisen sine rødder som landmandens egen avis. Vi er glade for at prioritere og skrive stof, der gør os til maskinavisen hele vejen rundt fra landmanden, maskinstationen til fabrikanten og sælgeren, der leverer maskinerne«, siger han.

Det kan du bl.a. læse denne gang:

Kæmpe optakt: 45 nyheder du skal se på agritechnica
Masser af opgraderinger blandt 150 hk traktorer, gigantsprøjte fra Hardi, MF’s supertærsker med 40 fod og meget, meget mere.

Dansk verdenspremiere
Gøma viser deres første egenproducerede gyllevogn frem.

23 år og maskinstationsejer
Far sagde nej tak – og så slog Søren Gad til og købte Bredebro Maskinstation.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.