Lemken øger kapaciteten med ny Solitair

Lavere behov for trækkraft og mere i tanken. Det er nogle af egenskaberne ved Lemkens nye Solitair DT såmaskinekombinationer.

Når Lemken næste efterår lancerer de nye Lemken Solitair DT såmaskinekombinationer er der både tænkt i kapacitet og forbrug. Lemken lover minimal minimal trækmodstand, en integreret kompakt tallerkenharve, komfortabel betjening og en stor, delt såbeholder.

Forrest på maskinen har man en dækpakker fulgt af en kompakt tallerkenharve med relativt store 465 mm konkave skiver eller alternativt lodrette bølgeskiver i stedet for de konkave skiver, som trænger mindre ned i jorden. En trapezpakkervalse kan monteres bag tallerkenharven.

Solitair DT har de gennemprøvede, parallelogramstyrede OptiDisc dobbeltskiveskær med dybdekontrolhjul.
DT såsædsbeholderen rummer op til 5.100 liter og fås i en version med dobbeltbeholder. Den dobbelte beholder gør det muligt at bruge Solitair DT til kombineret såning med gødning eller til såning af forskellige frø. Der findes to varianter: Med enkeltversionen placeres gødning og frø i en fælles sårille, hvorimod dobbeltversionen placerer gødning i en linje under såniveauet via separate dobbelte skiveskær.

Lemkens nye Solitair DT lanceres i fire og seks meters bredder til efterårssåsæsonen 2022.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.