Maskinhandler leverer 26 JCB-maskiner til udlejning
Nicolaisen & Larsen A/S indgår aftale med udlejningsfirmaet Loxam og leverer 26 nye maskiner.

Nicolaisen & Larsen A/S med afdelinger i Ringsted, Vissenbjerg og Ulfborg er i færd med at levere 26 nye JCB-maskiner til den store udlejningsvirksomhed, Loxam. Der bliver leveret alt fra den mindre JCB 2,5 tons minigraver til de større 540-180 teleskoplæssere.

Alle JCB-maskinerne bliver malet i Loxams røde og grå farver så de passer ind i sortimentet.

»Vi er stolte over at have så stor en kunde som Loxam, der ønsker at have JCB maskiner hos deres afdelinger i Danmark. Ved at sælge direkte til udlejningsfirmaer som Loxam kommer vi ud til flere potentielle kunder, der derved får kendskab til vores maskiner,« siger Anders Gøthe, regional sales manager hos JCB.

Loxam er Europas største maskinudlejer af entreprenørmaskiner, anlægsmateriel, lifte, moduler og skurvogne og har afdelinger over hele verden lige fra lande som Danmark og til de Forenede Arabiske Emirater. Koncernen beskæftiger ca. 7.300 medarbejdere fordelt på 750 afdelinger.

JCB har siden 1977 været pioner indenfor teleskoplæssere og er den største fabrikant af teleskoplæssere i verden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.