Masser af maskiner klar til Åbent Hus

I dag fredag holder Skjern Maskinforretning Åbent Hus, hvor den nye virksomhed viser hele produktprogrammet.

1. november 2014 overtog Kaj Pedersen og maskinoforretningen J. Hundahl A/S det daværende Tobico A/S i Skjern. Nu, små fire måneder senere, er der sket meget, og netop i dag, fredag 20. februar, holder "den nye" maskinforretning Åbent Hus fra 10.00 til 22.00.

»Vi håber på et sted mellem 1.500 og 2.000 besøgende. Vi vil gerne invitere folk indenfor, så de får lejlighed til at se forretningen på en hyggelig og uforpligtende måde,« fortæller Kaj Pedersen, da LandbrugsAvisen besøger forretningen først på dagen.

Kaj Pedersen har de seneste tre år været sælger hos Tobico, men ejer nu i dag halvdelen af den selvstændige forretning.

Han er glad for at vise Skjern Maskinforretning frem for de interesserede på dagen.

»Vi er full-line New Holland-forhandler. Det overtog vi fra Tobico. Men vi vil rigtig gerne landbruget, og derfor har vi blandt andet fået forhandlingen af MI-produkter, ligesom vi også har fået forhandling af Weidemann læssemaskiner«.

»Vi har også gearet op på have/park-siden, hvor vi har en lille afdeling, som alene servicerer disse maskiner. Næste step er, at vi skal have moderniseret butikken,« fortæller en glad Kaj Pedersen.

Maskinforretningen har formået at beholde de tidligere medarbejdere fra Tobico plus ansættelsen af et par nye. Det samme gælder også importen af Polaris ATV’ere, som virksomheden også viser frem i dag til Åbent Hus. Derudover vises blandt andet redskaber fra Kverneland, Dalbo, Kuhn og så selvfølgelig New Holland.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.