Mere hårdfør og terrænduelig Mitsubishi L200
Mitsubishi har netop nu europapremiere i Geneve på den nye generation af mærkets pick-up, Mitsubishi L200, som kommer til Danmark i årets sidste kvartal.

Foreløbig er det sparsomt med oplysninger om tekniske data og dansk modelprogram på den nye og europæiske version af pick-up’en Mitsubishi L200, som i disse dage har europapremiere på den internationale biludstilling i Geneve. Men i hvert fald har terrænegenskaberne fået et løft med et forbedret 4Wd-system.

Mitsubishi Motors viste den nye Mitsubishi L200 første gang ved en verdenspremiere i Bangkok sidste år, da modellen havde salgsstart i Thailand i november. Den vises nu i Geneve for første gang i Europa, og den ventes til Danmark i sidste kvartal af 2019.

Nyheden står så at sige ovenpå Mitsubishis 40 års erfaring i pick-up segmentet, og producenten slår på, at den nye version har fået et mere muskuløst design, stærkere 4x4 præstationer og en mere omfattende sikkerhedspakke.

Mest interessant på nyheden er et forbedret 4WD-system med flere indstillinger, der giver bedre off-road præstationer. L200 4WD modeller er udstyret med enten Super-Select 4WD, som giver optimal trækkraft og manøvreegenskaber uanset terræn, eller Easy Select 4WD, som simplificerer skift mellem køreprogrammerne afhængig af underlag. Begge systemer er blevet optimeret med flere indstillinger af 4WD systemet, nemlig grus, mudder/sne, sand og klipper. Ved aktivering af et off-road program, vil systemet kontrollere motorkraft, gearkasse og bremser til at regulere mængden af hjulspin og optimere evnerne i terrænet. Endelig hjælper den elektroniske hastighedsregulering, Hill Descent Control med at køre ned ad stejle eller glatte skrænter.

Nyt fra Fords værktøjskasseMaskiner Tirsdag 12. februar 2019 · 07:05

Til den opdaterede sikkerhed hører blandt andet nødbremsesystem, advarsel i blind vinkel og baksensorer med advarsel for tværgående trafik.

Ifølge den danske importør bliver den nuværende femtrins automatgearkasse erstattet med en ny og forbedret sekstrins automatgearkasse. Manuelt gear er også en mulighed. Og motormæssigt kommer der en ny 2,2 liters turbodieselmotor. Danske specifikationer og modelprogram bliver offentliggjort tættere på den danske lancering.

Mitsubish L200 har en europæisk tvilling i form af Fiat Fullback.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.