Metsjö sætter hjultræk på entreprenør- og kroghejsvogne

Med et totrins system kan de hydrauliske hjultræk på Metsjös vogne både trække fremad og bagud.

Svenske Metsjö søsætter for første gang nye vogne i programmet med hydraulisk hjultræk.

Det nye hydrauliske hjultræk tilbydes som en mulighed på 18 ton og mere til MetaQ-, MetaDump- og MetaFlex-modellerne, og akseldrevet kan både køre baglæns og fremad i et totrins system.

Vognene gør brug af traktorens hydraulik op til 400 bar, og Metsjö har ligeledes ændret konstruktionen af akslerne, så de kan klare højere belastning.

Skifter kassen 40 pct. hurtigere

MetaFlex er virksomhedens kroghejsevogne. Her er der to nye modeller, 50-65 og 60-75, som foruden mere kapacitet også skifter containere væsentlig hurtigere - omkring 40 pct., oplyser Metsjö i en pressemeddelelse.

Også på Metsjös entreprenørvogne, MetaDump, kan fremover fås hydraulisk træk. Det samme gælder de store halmvogne MetaQ.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.