New Hollands populæreste serie vokser til 300 hestekræfter

New Holland har præsenteret ny topmodel i T7-serien på Sima-udstillingen i Frankrig. Serien runder nu 300 hestekræfter.

Den franske Sima-udstilling har søndag åbnet dørene. Landbrugsavisen er naturligvis på udstillingen, der er den franske pendant til tyske Agritechnica.

Blandt de mange nyheder finder man en ny T7-model fra New Holland. T7.300 blev præsenteret fra morgenstunden, og den bliver ny topmodel i den med danske øjne set meget populære traktorserie. 

T7.300 yder 280 hestekræfter ved maksimal effekt, men inklusiv boostfunktion runder traktoren 300 hestekræfter, hvilket sætter den på linje med T7 Heavy Duty-modellerne, der med sine tre varianter yder henholdvsis 273, 288 og 313 heste ved maksimal effekt uden boost.

Traktoren på udstillingen er i den trinløse AutoCommand udgave, og den har endvidere også en ny kabine med betjeningen fra T7 Heavy Duty og de større T8-modeller. 

Læs mere om den nye model i næste udgave af Landbrugsavisen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.