Ny afdelingsleder for 27 mand i Semler-afdeling

Tidlige værkfører forfremmes nu til afdelingsleder.

39-årige Allan Jensen skal være fremover være afdelingsleder for Semler Agros afdeling i Odense.

Med posten følger det formelle ansvar for enheden på 27 mand, der dækker hele Fyn for Danmarks John Deere-forhandler.

Ifølge en pressemeddelelse fra Semler Agro så kender den nye leder afdelingen særdeles godt. Således var han i 2012 som værkfører med til at starte afdelingen op fra bunden af, og har siden 2014 været lokationsansvarlig på matriklen.

”Der er i løbet af det sidste år sket rigtig mange spændende ting. Både i Semler Agro, men også for det danske landbrug. Som tingene bliver mere krævende og specialiserede, har vi også haft behov for at ændre vores struktur, så den understøtter landmandens ændrede hverdag. Det har vi også skulle omstille os til, og jeg synes, vi har fundet en god løsning, hvor vi får lettere ved at være landmandens lokale maskinhandel samtidig med, vi kan drage nytte af Semler Agros stordriftsfordele,” siger Allan Jensen.

Ifølge Semler betyder den nye struktur, at man nu vil være endnu tættere på den lokale landmænd.

”Vi har gradvist kunnet mærke et øget behov for en lokalkendt leder med lokalt ansvar. Én der er lokalt til stede og kan hjælpe landmanden, når han eller hun har brug for det – og som kender deres udfordringer,” siger han.

Hos Semler Agro er Allan Jensen kollega med ca. 250 kollegaer fordelt på 13 afdelinger rundt omkring i landet.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.