Ny Avant kalveboks løfter op til 500 kilo

Ny kalveboks til frontmontering på Avant minilæssere giver sikker transport af kalve.

Mulighederne for tilbehør og redskaber til Avant minilæssere bliver stadig flere. Seneste nyhed fra den kant er en ny Avant kalveboks, så man på sikker vis kan transportere kalve rundt på gården.

- Med Avant Kalveboksen har vi en sikker, prisvenlig og robust løsning til transport af kalve. Den er udviklet for at maksimere sikkerheden for dyrene under transport. Lige nu er der meget snak om frygtelige arbejdsulykker i landbruget, og det er vi simpelthen nødt til at komme til livs. Vi gør mange tiltag for at sikre, at vores maskiner fortsætter med at være, hvad vi mener, er de sikreste på markedet. Det skal selvfølgelig også afspejles i vores redskaber, siger Jørgen Jensen, indehaver af Avant Danmark i Låsby.

Kalveboksen er bygget med fokus på dyrevelfærd og funktionalitet. Den har dimensioner på 1020 mm i bredden, 1381 mm i længden og 1275 mm i højden, og kan bære op til 500 kg. Boksens konstruktion på 140 kg sikrer ifølge producenten stabilitet og lang holdbarhed. Dette løft klares selv af de små Avant minilæssere, som har en løftekapacitet på op til to ton.

En praktisk låge og et krydsfinérgulv gør det ifølge producenten nemt at få kalvene sikkert ind og ud af boksen. Som en ekstra mulighed tilbyder Avant drejbare hjul, så man kan manøvrere selve boksen rundt på gården med håndkraft. Disse hjul kan vælges som enten plast- eller gummimodel, alt efter behov. Så er det let at komme ind med boksen, hvis det kniber med pladsen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.