Ny rotorklipper demonstreres tre steder

Ny Major Cyclone er klar til at tage på demo rundt om i Danmark og afpudse frø- og stubmarker.

Brørup Traktor- & Maskincenter oplever interesse for en ny Major Cyclone rotorklipper med 7,2 meters  arbejdsbredde, og derfor holder maskinforretningen nu med kort varsel tre markdemoer i dag samt tirsdag og onsdag.

Major rotorklipperne gør sig både frøgræsmarker, kraftig stub, majsstubbe, brakmarker og til naturområder med kraftig opvækst.

Produktspecialist Hans Mikael Jensen fra maskinforretningen mener, at interessen for nyheden primært skyldes stor arbejdsbredde og de 10 rotorer med i alt 40 knive, der både ”afpudser” og fordeler det mulchede plantemateriale i hele arbejdsbredden.

Det bliver muligt at se Major Cyclone 7.2 på frøgræsmarker ved Randers NØ i dag 31. august, ved Nordborg på Als i morgen 1. september og ved Kirke Hyllinge nær Roskilde den 2. september.

Interesserede opfordres til at ringe til Hans Mikael Jensen på 31752024 og få en nøjagtig adresse.

 

 

 


 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.