Ranger årets pickup for tredje gang

Ford Ranger vinder 'International Pick-up Award 2024', og samtidig er der titler til varebilen Ford Transit Custom.

Der er sæson for kåringer lige for tiden. Fords nye generation af Ford Ranger har netop vundet prisen som ’International Pick-up of The Year 2024’. Det er tredje gang Ford Ranger modtager den prestigefyldte pris, og samtidig har Fords nye Transit Custom vundet priser både nationalt og internationalt.

I de seneste otte år har Ford Ranger været den bedst sælgende pickup i Europa, og det er da også her, at knap halvdelen af Fords producerede Ford Ranger ender. Fords Ranger kunder kan desuden se frem til, at den populære pickup bliver tilgængelig i en plug-in hybrid variant i 2025.

Fords nye generation af Ford Transit Custom er i denne uge blevet hyldet med priser både herhjemme og internationalt. I går, torsdag vandt Transit Custom prisen som ’International Van of the Year’ (IVOTY), mens den elektriske variant netop har vundet titlen som ’Årets Varevogn’ i Danmark ved Auto Awards.

Det er en jury bestående af 25 varebilsjournalister, der har kåret Transit Custom til ’International Van of the Year 2024’. Det er femte gang Ford Transit vinder den IVOTY-prisen og tredje gang, at det er med et-tons varianten. 

I tirsdags blev E-Transit Custom, den elektriske Transit Custom-variant, hyldet ved det danske Auto Awards, hvor den danske bilbranche var samlet. Her blev den elektriske varebil kåret til 'Årets Varevogn 2023'. af en jury bestående af 15 danske motorjournalister.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.