Sønderjyder får bedre Valtra-service
Servicecenter Syd, Rødekro og Valtec, Gravens vil fremover arbejde sammen om service af Valtra-traktorer.

Servicecenter Syd, Rødekro og Valtec i Gravens vil fremover arbejde sammen om service af Valtra-traktorer. De to firmaer har netop underskrevet en samarbejdsaftale, hvorefter Servicecenter Syd bliver servicepartner for Valtec.

Valtec i Gravens nær Kolding har ansvaret for salg og service af Valtra’s traktorprogram i et forholdsvis stort område fra grænsen op til Horsens i nordøst og Nørre Nebel i nordvest.

Firmaet har sine egne folk placeret rundt i området og har derudover et samarbejde med Varde Traktorlager om service, men har længe haft et ønske om at styrke arbejdet i det Sønderjyske. Derfor glæder det Flemming Tandrup fra Valtec, at det nu er lykkes at etablere et formaliseret samarbejde med Servicecenter Syd i Rødekro.

»De er kendt som rigtigt dygtige Valtra-folk og servicerer allerede mange af områdets Valtra traktorer«, siger han i en pressemeddelelse.

Jan Marcussen, der ejer Servicecenter Syd, er også godt tilfreds med den nye struktur.

»Som servicepartner får vi adgang til den nyeste Valtra viden, software osv., og vi får en endnu bedre reservedelsforsyning«, siger Jan Marcussen.

Fra Valtec, bliver det udover back-up fra serviceteamet, primært sælger Johannes Petersen kunderne kommer til at møde i området.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.