Samson sætter nye standarder på fransk gylleteknik

Har lanceret den første standardiserede gyllevogn i fransk datterselskabs program.

Med modulopbygning står Samson Group nu bag den første standardiserede gyllevogn i programmet hos sit franske gyllevognsmærke Pichon.

Modellen med navnet Pichon SV16 er ifølge en pressemeddelelse fra Samson tilpasset overgangsfasen og implementeringen af nye gødningslove i Frankrig.

At der nu indføres strengere miljøkrav i Samsons ”andet” store hjemland passer rigtig godt ind i den danske producents strategi, da Samson her har en lang rækker esser og erfaringer at spille ind fra sin danske produktion.

”Produktet er forberedt til de udbringningsteknikker som påkræves fremadrettet. Modulopbygningen sikrer let og fejlfri ordreindgang og markedets hurtigste leveringstider på en kundetilpasset gyllevogn præcis som det har været praktiseret for Samson-produkter i årevis”, skriver Samson i en pressemeddelelse.

Pichon SV16 er som navnet antyder en vogn i mellemstørrelsen med en kapacitet på 16 kubikmeter. Det franske produktprogram går ifølge Pichons hjemmeside fra ca. 3 til 30 kubikmeter.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.